Escriptors locals: Marisol González


Marisol González




Va néixer a Barcelona, 1975, actualment viu a Abrera. Va estudiar Enginyeria Tècnica en Telecomunicacions, especialitat d'Imatge i So, a  la universitat Ramon Llull, La Salle, però no ha exercit com a tal.

Es funcionària de l'Ajuntament de Barcelona, tècnica de la Gerència de l'Àrea d'Economia i Promoció Econòmica de l'Ajuntament. Des de 1996 ha estat vinculada amb el món de la comunicació i la promoció cultural, treballant amb companyies de teatre com "El Musical + Petit" i "La Perla 29".

Paral·lelament amb la seva feina de l'Ajuntament, sempre ha col·laborat amb projectes culturals. Va ser cofundadora i codirectora del portal todoMUSICALES.com, referència del teatre musical en el nostre país, així com coproductora de diversos concerts d'artistes del West End a Barcelona.
 
En el 2019, va sentir la necessitat d'escriure un diari personal per tal de poder exposar els seus sentiments i les seves vivències. Va adonar-se'n que li agradava escriure sobre sentiments, reflexions, emocions. Així que va decidir crear Serendypia.com -un blog cultural i de creixement personal. 
Li agraden molt els llibres de Creixement Personal. Autors com Teal Swan, Deepak Chopra o Marianne Williamson han format part important de la seva vida.
Sempre ella ha pensat que la cultura i el creixement personal estan molt relacionats.
El Verbo Amar y el camino hacia el desapego és el seu primer llibre i va sorgir de manera espontània, en un moment de crisi personal. Dia, matí i nit, només feia que escriure... Un cop escrit el primer esborrany, el va revisar i li va acabar de donar forma, i així va néixer el llibre.

Actualment està immersa en un nou projecte amb la meva parella, a Abrera. Una Associació on poder programar activitats socio-culturals i que, la gent del municipi o dels voltants puguin desenvolupar allà la seva vessant creativa i compartir -ho amb tothom. Es diu 
"Crear i compartir".

Obres:                                                

El verbo amar y el camino hacia el desapego. Barcelona 2021.      


Referències: