Inauguració del Centre Polivalent del Rebato


































COMENTARIS: El nou Centre Polivalent d’Abrera, que acull l’Escola de Música, el Casal de Joves i Centre Obert, es va estrenar el passat 20 de setembre de 2008 amb una gran festa inaugural a la que van assistir centenars de veins i veïnes.
La jornada de presentació del nou equipament als veïns va incloure concerts dels alumnes de l’Escola de Música i de La Vella Dixieland, activitats per a tothom com tallers de tatuatges de henna, xapes, clown, màgia, street dance i percussió, piscolabis, espectacle pirotècnic de la colla de diables Bram de Foc i discomòbil.
L’edifici, situat a la plaça del Rebato, disposa de 2.300 metres quadrats de superficie dividits en tres plantes i soterrani i té el Casal de Joves, un Auditori polivalent, el Punt d’Informació Juvenil la Garsa, l’Escola de Música i el Centre Obert La Galàxia a més de servei de bar, sala d’estudis i zones d’assaig per als grups de música.
L’espai més espectacular és un l’Auditori amb capacitat per a 280 persones pensat per a concerts, conferències i actuacions teatrals. Aquest espai disposa d’una grada retràctil, que en cas de voler ampliar l’espai, pot quedar amagada sota l’escenari.
L’Escola de Música, ubicada a la primera planta, té accés independent i directe des de fora de l’edifici i es reparteix en dues plantes: la principal està la recepció, oficines, la sala de professors i dues aules i a la segona vuit aules més.
El Punt d’Informació Juvenil està a la planta principal, just al costat del servei de bar, i zona d’esbarjo per als joves.
A la tercera planta esta ubicat el Centre Obert, una sala polivalent, aules i despatxos i dues sales més per a reunions.
Al soterrani estan les sales d’assaig i el magatzem per al bar.
Font del text: espai web de l'Ajuntament d'Abrera
DATA: 20 de setembre de 2008 [Catalogada el 23/09/2008]
FONT: Web de l'Ajuntament d'Abrera