V Fira d'Entitats Esportives d'Abrera 2009















































COMENTARIS: El parc de Can Morral va acollir diumenge dia 15 de juny de 2009 una nova edició de la Fira d´Entitats Esportives d´Abrera, que es va iniciar amb una Cursa Popular. La jornada va comptar amb més de 300 corredors que van participar a la cursa popular i l´afluència de públic també va ser bona pel que fa a la Fira d´Entitats Esportives que durant tota la jornada va estar instal·lada al parc.


Durant tot el dia hi va haver activitats com futbol 3x3, xutòmetre, bàsquet i mini bàsquet, inflables, minigolf, voleibol, rocròdrom, tirolina, petanca i partides simultànies d´escacs. A més, d´un circuït de moto enduro, exhibicions en tot terreny, conducció de buguis i un minicircuit de bicicleta tot terreny. També hi va haver actuacions de les majorets i la banda d´Abrera, batukada i exhibicions d´aerobic.

En el marc de la Fira d´Entitas Esportives d´Abrera, es van lliurar els Premis de l´Esport Local, que enguany arribaven a la seva dotzena edició. El Club Esportiu Abrera es va endur el premi a la millor promoció esportiva i el premi al millor equip d´esport col·lectiu va ser pel sènior del Club Bàsquet Abrera. Les entitats abrerenques també van reconèixer la tasca dels seus millors esportistes durant la temporada.

FONT: Web de l'Ajuntament d'Abrera
DATA: 14 de juny de 2009 [Catalogades el 15/02/2010]